• 1405/05/12 - 08:15
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پاکسازی سراسری سواحل شمال از ادوات صید غیرمجاز/ ذخایر آبزیان با عملیات هوشمند یگان حفاظت صیانت می‌شود

در راستای حفاظت از ثروت‌های ملی و ذخایر ارزشمند دریای خزر، عملیات یکپارچه و هماهنگ پایگاه‌های یگان حفاظت در استان‌های شمالی کشور با مشارکت مدیران ارگانی و بهره‌گیری از داده‌های اطلاعاتی، در تیر ماه سال جاری با موفقیت به اجرا درآمد.

سواحل 1

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، پیرو ابلاغیه فرماندهی یگان حفاظت منابع سازمان، طرح عملیاتی گسترده‌ای به منظور مقابله با فعالیت‌های مخرب صیادی و پاکسازی مناطق جرم‌خیز در سواحل شمالی کشور برگزار شد.

 

این عملیات که با حضور میدانی مدیران‌کل، معاونین صید و مسئولان شیلات شهرستان‌ها همراه بود، تجلی هم‌افزایی بخش‌های ستادی و عملیاتی در صیانت از انفال محسوب می‌شود. در این ماموریت هوشمند، ابتدا با رصد دقیق اطلاعاتی و تحلیل گزارش‌های واصله از منابع محلی، نقاط حساس شناسایی و سپس با هماهنگی مراجع قضایی و ارگان‌های همسو، توان عملیاتی نیروهای حاضر در میدان به حداکثر رسید.

دستاورد این عملیات هماهنگ که در روز پایانی هفته محقق شد، منجر به توقیف ۲۷ فروند شناور متخلف، دستگیری ۶ متهم و تشکیل پرونده‌های قضایی مربوطه شد.

 

همچنین در جریان این پاکسازی، ۱۰۸۰ رشته دام و تور غیرمجاز، ۱۲ شاخه لنگر کشف و ۵ باب کومه صیادی غیرقانونی تخریب شد.

 

در بازرسی از مراکز عرضه نیز ۴۲ کیلوگرم ماهی خاویاری و مقادیری ماهی استخوانی کشف و ضبط شد. سازمان شیلات ایران با تاکید بر استمرار این حرکت‌های جهادی، اعلام داشت که برونداد این عملیات پس از تجزیه و تحلیل آماری، مبنای تقویت شاخص‌های توانمندی پایگاه‌های یگان حفاظت و ارتقای سطح تعاملات برون‌سازمانی برای ماموریت‌های آتی خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار سازمانها و موسسات,سازمان شیلات ایران
  • کد خبر : 281845
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان شیلات  شیلات
خبرنگار

روابط عمومی سازمان شیلات شیلات

تصاویر

سواحل